Alertă Națională: Autoritățile iau în calcul o eventuală venire a iernii și în acest an!

Vesti proaste pentru Romania! SRI-ul a avertizat Parlamentul ca trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau. Din toate informatiile care circula pe surse se pare ca si in acest an vom fi loviti de acel fenomen ingrozitor numit iarna.

Desi cu totii speram ca am scapat de acest flagel cu care nu ne mai confruntasem de anul trecut, iata ca vestile nu s-ar-putea-sa-vina-iarnasunt deloc bune.

Polonia, Rusia, iar acum si Ucraina, sunt deja grav afectate de iarna. Ba chiar exista zvonuri, neconfirmate insa oficial, conform carora zilele trecute ar fi nins in pasul Tihuța!

Daca stirile se confirma, romanii trebuie sa se astepte la tot ce e mai rau pentru ca in astfel de situatii, scapa cine poate!

Nu e cazul sa alertam inutil populatia, s-ar putea sa fie doar o alarma falsa, dar noi ca autoritati trebuie sa fim pregatite pentru orice scenariu.

Am luat deja primele masuri care constau in distribuirea de izmene si caciuli de molton si suntem pregatiti ca la nevoie sa solicitam ajutorul aliatilor nostri din NATO.

Repet, s-ar putea sa fie doar un zvon, nu vreau sa sperii pe nimeni, dar e posibil ca si in acest an sa avem caderi masive de zapada si temperaturi de zub zero grade.

Facem tot posibilul sa ne dam seama ce e de facut.

A declarat Raed Arafat, coordonatorul celulei de criza constituita de urgenta la Palatul Cotroceni.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.