Asistent medical in Anglia! Ce se cere si cat se plateste?

Unul dintre cele mai bine platite locuri de munca din Anglia pentru romani este cel de asistent medical. Criza din domeniul medical este foarte mare, asadar, un asistent medical poate sa castige pana la 20 de euro pe ora.

Un astfel de loc de munca vine la pachet si cu o multime de neplaceri si de stres, dar si cu foarte multe cerinte din partea angajatorului.

Care sunt beneficiile unui job de asistent medical?

De regula, salariul este unul motivant, depasind deseori 10 lire pe ora. Majoritatea angajatorilor garanteaza pentru minim 39 de ore de lucru pe saptamana si se ofera si posibiltiatea de lucru suplimentar, platit, de regula, cu ceva mai multi bani decat in mod normal.

Diferentele dintre firmele angajatoare pot sa se faca la chirie si la alte beneficii:

  • Exista firme care ofera chirie pe toata perioada de lucru si firme care ofera doar in primele saptamani si chiar deloc;
  • Exista firme care platesc chiar si biletele de avion pentru zborurile acasa;
  • Exista firme care platesc trainingul.

In momentul in care semnezi un contract este bine sa te orientezi in asa fel incat sa te asiguri ca toate beneficiile sunt de partea ta.

Este bine sa urmaresti companiile care iti ofera training gratuit, concediu platit, posibilitate de a-ti aduce familia alaturi de tine si chiar si masa inclusa in timpul orelor de program.

Care sunt cerintele pentru job de asistent medical?

Jobul de asistent medical necesita studii finalizate pentru aceasta specializare. De asemenea, este nevoie de engleza la nivel conversational si de eligibilitate pentru inregistrarea in NMBI/ABA.

De asemenea, este necesara si flexibilitate, precum si initiativa si dorinta de a progresa in cariera.

De ce sa apelezi la un astfel de job in Anglia?

Desi este solicitant, un loc de munca de asistent medical in Anglia poate sa fie extrem de bine platit si poate sa aduca o multime de beneficii profesionale. Oportunitatea de cariera in acest domeniu este foarte mare si rezultatele pot fi cuantificate cu usurinta.

Salvează

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.