In Bucuresti s-a deschis prima terasă care servește căcat

In sfarsit o veste buna pentru toti mancatorii de cacat din Romania! In capitala s-a deschis prima terasa cu produse terasa cacatexclusiv pe gustul lor.

Afacerea merge ca pe roate, multi impatimiti ai genului fiind nevoiti pana acum sa manance cacat pe unde apucau, prin platourile de filmare, in timpul emisiunilor TV, pe holurile parlamentului sau chiar in salile de curs.

Acum insa o pot face civilizat, intr-un cadru adecvat, alaturi de cei cu care impartasesc aceeasi nobila pasiune.

Ingenioasa idee de business le-a venit patronilor unei terase banale din centrul orasului in momentul in care au vazut ca vanzarile incep sa scada si concurenta le fura clientela.

-Acum abia mai facem fata, fara rezervare nu e nicio sansa sa gasesti vreo masa libera dupa o anumita ora, cand angajatii unor televiziuni de stiri ies din tura.

Avem clienti din toate categoriile sociale dar in special predomina VIP-urile care pentru o portie de cacat de lux scot din buzunar si cateva mii de euro pe seara.

Printre clientii nostri se regasesc vedete de televiziune, actori dar si politicieni celebri, din toate partidele, despre care se stie ca sunt mari mancatori de cacat.

A declarat unul dintre patronii localului.

Cererea este atat de mare incat patronii se gandesc sa dezvolte un adevarat lant de restaurante, o franciza la nivel national astfel incat produsele lor sa ajunga si la clientii din provincie, care nu sunt atat de pretentiosi ca cei din capitala.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.