Premierul explică: Banii vor veni de la bugetul de stat. Din pacate bugetul este gol!

Premierul Sorin Grindeanu a explicat azi mecanismul care va permite sustinerea cresterilor de pensii si salarii, linistindu-i astfel pe cei care se intrebau de unde vor veni banii.

guvernul ProvidentBineinteles ca exista resurse pentru aceste majorari. Banii vor veni de la bugetul de stat. Din pacate bugetul este gol! Noi am vrut, dar din cauza ca o parte dintre romani se tin de prosteste in loc sa munceasca pentru noi, incasarile nu sunt cele asteptate.

Daca initial am mizat pe faptul ca 1+1 vor face in acest an 3, se pare ca din pacate rezultatul va fi tot 2…. Asta ca sa fiu elegant si sa explic situatia pe intelesul tuturor, din perspectiva unui matematician ce sunt.

Vom rezolva insa acesta problema intr-un fel sau altul. Avem mai multe optiuni, prima ar fi sa tiparim mai multi bani, mai multe hartii fara valoare, astfel incat sa ajunga la toata lumea.

Resurse avem, repet!

Anul acesta vom avea o crestere economica de 15%, vestea proasta e ca vom avea insa si o scadere economica de 25%….

Ma voi consulta cu domnul Dragnea, singurul in masura sa ne ofere solutiile miraculoase pentru a iesi din acest impas.

Indiferent de situatie, un lucru va fi sigur: ne vom duce misiunea pana la capat pentru ca oricat de prost ar merge lucrurile, PSD-ul poate sa le duca si mai departe.

A comentat Sorin Grindeanu zvonurile legate de deficitul bugetar.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.