Pentru a suporta creșterile salariale, primăria Brăila a deschis un birou de masaj erotic!

Solutie inedita gasita de primaria Braila pentru a putea sustine cresterile salariale de care au beneficiat primarul si restul angajatilor!

La cateva luni dupa ce ne-am dublat salariile am avut neplacuta surpriza sa constatam ca, in mod total inexplicabil, am terminat deja bugetul pe 2017, desi mai sunt aproape 3 luni pana la sfarsitul anului.

Situatia devenise absolut disperata!

Solutia salvatoare a venit insa tot de la domnul primar care a spus clar ca nu mai merge cu furatul si ca ar fi timpul sa ne apucam si noi de munca, sa punem, vorba aia, mana pe treaba si sa mai castigam si cate un ban cinstit pentru bugetul municipalitatii.

Asa s-a nascut biroul de masaj erotic situat la etajul 1 al cladirii primariei, intr-o ambianta placuta si discreta.

Afacerea merge ca pe roate, banii curg din toate partile iar clientii ne lauda.

In mod evident primii clienti au fost colegii de la alte birouri, de la alte institutii, apoi primarii din judet, dupa care tot mai multi cetateni, pe masura ce s-a dus vestea.

Parerile sunt impartite! In timp ce unii se arata dezamagiti de serviciile pe care le oferim si afirma ca doar gura ce e de noi, altii ne lauda si sunt de parere ca aceasta idee ar trebui extinsa la nivelul intregii administratii locale, pentru ca si alte primarii din tara se confrunta cu lipsa fondurilor bugetare.

A declarat entuziasmat un angajat al primariei Braila, anonim pentru restul tarii dar cunoscut printre clientii primariei Braila drept Jorjel.

 

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.