Cristoiu: Cutremurele sunt încă o încercare a lui Soros de a destabiliza România!

Dezvaluiri socante facute azi la RTV! Ion Cristoiu, parintele jurnalismului psihotronic, lanseaza o noua ipoteza menita sa ii lase cu gura cascata pe ultimii doi pensionari care ii mai citesc articolele.

Acesta a venit in emisie cu un teanc de hartii despre care, spune el, contin dovezi imbatabile referitoare la implicarea ion cristoiumiliardarului George Soros in cutremurele recente care au zguduit Romania.

Sa nu uitam un lucru extrem de important: cutremurele au avut loc imediat dupa ce mitingurile iohanistilor au trecut de momentul culminant si in zilele in care se anunta un mare miting al sustinatorilor lui Grindeanu. Nu vi se pare interesant?

Eu fac urmatoarea legatura, si va rog sa ma corectati, daca a vazut ca nu a reusit sa rastoarne guvernul prin tinerii pe care i-a scos in strada, Soros a trecut acum la planul B, adica la rasturnarea guvernului prin cutremure.

Daca ii reusea, puteam sa ne trezim cu un grad 7-8 care sa puna la pamant si cladirea guvernului dar si ministerele si poate chiar si Parlamentul.

Va dati seama, intr-un astfel de scenariu ar fi fost un haos total!

Din fericire SRI, SIE si alte institutii au dat dovada de vigilenta si au dejucat si acest plan diabolic.

Am aici niste documente foarte interesante, pe care le-am obtinut din Arhivele Vaticanului si care dovedesc clar ca de zeci de ani Romania e supusa de catre acest Soros la un atac cu arme psihotronice, cea mai puternica fiind psihotronica pe baza de palinca.

A afirmat celebrul jurnalist.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.