Dezastru la INMH – a murit vrajitoarea Mediterana care ghicea starea vremii

Institutul National de Meteorologie si Hidrologie (INMH) a intrat intr-o criza fara precedent odata cu moartea meteoclarvazatoarei Mediterana care de peste 25 de ani dadea in bobi pentru a ghici prognoza meteo.

Nenorocirea s-a petrecut ieri cand celebrea clarvazatoare a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni in timp ce studia stelele in incercarea de a vedea viitorul, activitate care de altfel constituia si fisa postului.

Fara prezicerile ei nimeni nu mai poate spune acum cat va mai tine canicula din Romania si mai ales ce va fi dupa, dar nici macar cum va fi vremea maine.

Pentru a masca aceasta lipsa totala de informatii meteorologii ne dau vesti contradictorii pentru a fi siguri ca nimeresc ceva.

Astfel, cine a urmarit prognoza meteo la principalele televiziuni de ieri putea afla de pilda ca vremea va fi in general torida, dar, nu este exclus ca, in anumite zone si la anumite ore, sa avem parte de ploi si vijelii iar in zonele de munte s-ar putea chiar sa ninga.

Pe alocuri temperaturile vor depasi 35 de grade dar nu e exclus ca in anumite zone, pe timpul noptii, acestea sa se apropie de zero grade sau oricat in acest interval.

Din fericire aceasta perioada de incertitudini de la INMH nu va mai dura foarte mult, postul de clarvazator-meteo a fost scos la concurs si INMH-ul poarta deja discutii cu Vanessa, Melisa si Mafalda in vederea unei colaborari pe termen lung.

Vom vedea ce ne rezerva viitorul, daca nu cumva intre timp vom muri din cauza caniculei…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.