Dosarul Revoluției se amână din nou! Nu s-a finalizat încă dosarul Răscoalei din 1907

Toate la timpul lor! Magistratii au amanat din nou deschiderea dosarului Revolutiei dupa ce au descoperit ca exista pe rol dosare similare mai vechi, unele chiar din 1907, care inca mai asteapta o hotarare judecatoreasca.

Amanat definitiv!

Astfel, cei care doreau sa il vada pe Ion Iliescu pe in boxa acuzatilor vor trebui sa mai astepte cel putin 10 ani. Deocamdata el va fi audit ca martor in cazul judecarii dosarului Rascoalei taranesti.

Graba strica treaba!

Daca alergam dupa mai multi iepuri, riscam sa nu prindem niciunul. Va rog sa aveti putina rabdare, haideti intai sa terminam cu dosarul Rascoalei din 1907, si dupa aceea vom ajunge si la cel al Revolutiei din 1989.

Trebuie sa luam lucrurile in ordinea lor cronologica, mai ales ca sunt atatia urmasi ai urmasilor victimelor de la 1907 care de mai bine de 100 de ani asteapta o hotarare judecatoreasca definitiva. Speram sa avem aceasta hotarare pana la sfarsitul lui 2017.

Abia dupa aceea putem vorbi si de redeschiderea dosarului Revolutiei. Repet, va rog sa aveti rabdare pentru ca stim foarte bine ce avem de facut!

Dosarul Rascoalei de la 1907 a fost infinit mai greu si mai complex, de aceea a si durat atat. Cu dosarul Revolutie va merge mult mai repede pentru ca avem si martorii si arhivele necesare, in mai putin de 20 de ani cred ca il vom finaliza si pe acesta.

A declarat presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, domnul Rodion Iliescu.

Surse din interiorul anchetei au declarat insa, sub protectia anonimatului, ca dosarele de genul asta au de regula acelasi verdict: amanare definitiva si irevocabila!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.