Dragnea: Nu cumpărăm nicio rachetă Patriot până nu știm sigur cât e comisionul pentru PSD!

Negocierile de achizitionare a rachetelor Patriot s-au impotmolit din cauza unui detaliu minor dar fara de care finalizarea tranzactiei nu ar fi posibila.

dragneaDesi seful Statului Major al Armatei anunta ca a batut palma cu americanii, Liviu Dragnea sustine ca lucrurile sunt de fapt mai complicate:

„M-a deranjat acest anunt pentru ca trebuia sa ne consulte si pe noi, inainte de a iesi in presa cu o astfel de declaratie.

Da, e adevarat ca suntem in negocieri cu americanii dar nu cumparam nicio racheta Patriot pana nu stim sigur cat e comisionul pentru PSD la afacerea asta.

Noi am cerut un pret, ei au venit cu altul, ca la orice negociere de acest gen, dar inca nu am ajuns la un acord. Sper sa ajungem zilele astea.

Abia dupa ce stabilim partea noastra, putem spune ca am batut palma. Fara acest detaliu esential, nu va avea loc nicio tranzactie, asta e clar.

Trebuie sa jucam dur, sa negociem la sange si sa nu lasam nimic de la noi. E vorba de foarte multi bani la mijloc si nu cred ca e nimeni in tara asta suficient de naiv incat sa isi imagineze ca PSD-ul ar rata o astfel de pleasca.”

A explicat presedintele PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.