George Soroș, la un pas de a intra în top 10 Mari Români

Dupa propaganda PSD impotriva lui, George Soros se afla la un pas de a intra in top 10 Mari Romani, intre Mihai Viteazul si Ion Antonescu, arata un sondaj de opinie recent.

Cota de popularitate a miliardarului ungur a crescut foarte mult in randul romanilor de cand oamenii lui Iliescu, soros-mare-romanPonta si Tariceanu incearca sa le bage in cap ca toti cei care se opun politicienilor corupti sunt de fapt oamenii lui Soros.

Fenomenul este vizibil si in mediul online unde in afara de pozele cu „I love you DNA”, au inceput sa apara si mesaje cu „I love you Soros” sau „mai bine sorosist decat comunist.”

Nici nu stiam cine e George Soros, dar cand i-am auzit pe Ponta si pe Tariceanu ca Soros asta sta de fapt in spatele DNA-ului, al protestatarilor care l-au demis pe Oprea si al celor care voteaza in diaspora, a inceput brusc sa imi fie simpatic.

A declarat Madalina, o studenta la medicina din Timisoara.

Nu conteaza ca e ungur, evreu sau ce o fi el, daca PSD-ul il vorbeste de rau, inseamna ca e un om bun, pe principiul dusmanul dusmanului meu e prietenul meu.

Crede Cosmin din Cluj.

Acelasi sondaj mai arata ca daca maine ar fi alegeri, aproape 35% dintre romani l-ar vota pe Soros, in timp ce aproape 40% ar vota un partid sprijinit de controversatul miliardar.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.