Șocant! Un octogenar prins cu carnet de elev susține că atunci când s-a urcat în tren avea 12 ani

Caz socant in Gara de Nord! Un batran care circula cu trenul pe ruta Timisoara – Bucuresti Nord a fost prins de controlori ca folosea pentru reducere un carnet de elev din perioada interbelica.

Barbatul, care pare trecut de 80 de ani, sustine ca atunci cand s-a urcat in tren la Timisoara avea 12 ani si a plecat in cea mai lunga calatorievacanta la niste unchi din capitala.

Omul spune ca a fost atat de incantat de prima lui calatorie cu un tren CFR incat initial nu l-a deranjat faptul ca trenul avea intarziere.

-Eram copil, de unde era sa stiu cat face un tren Timisoara-Bucuresti? In plus imi placea sa calatoresc, mai ales ca intalneam o multime de oameni noi care ma tineau la curent cu ce se intampla in tara si in lume.

Imi amintesc ca in 1940 am facut prima oprire importanta in halta din Caransebes. Trenul nostru facea cruce cu cel care il scotea din tara pe Carol II. Au trecut 10 ani pana ne-am pus din nou in miscare.

Si tot asa, din gara in gara, am continuat sa ne apropiem de Bucuresti. Acum vreo 15 ani, cand ajunsensem deja pe la Videle, am avut o presimtire ciudata, ca ceva rau s-a intamplat cu unchii mei care urmau sa ma astepte pe peronul Garii de Nord.

A declarat cu ochii in lacrimi batranul, emotionat ca a ajuns la destinatie.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.