Jenant: Ponta și-a plagiat demisia după cartea în alb a lui Sorin Grindeanu!

Scandal monstru in PSD intre fostul si actualul premier! Acestia se acuza reciproc de plagiat, fals intelectual si impostura si culmea, ambii au dreptate!

GrindeanuPonta este acuzat ca si-ar fi plagiat demisia in alb, dupa cartea de matematica a lui Sorin Grindeanu („Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”), o lucrare plina de originalitate, publicata in 2002, in formatul geometriilor neeuclidiene, fiind practic singura carte din lume de acest gen.

Asemanarile sunt izbitoare! De cum dai prima coperta a cartii domnului Grindeanu, iti dai seama ca ideile celor doi sunt practic identice.

Cum cartea actualului premier e mult mai veche decat demisia lui Ponta, e clar cine de la cine s-a inspirat, ca sa nu spun direct, a copiat!

Ponta a preluat practic rand cu rand nu doar ideile, ci si formularea din lucrarea de matematica a actualului premier, lucrare care continua in acelasi stil unitar, pana la ultima coperta.

Dupa parerea mea, este un plagiat mai clar chiar si decat teza de doctorat. Propun deci retragerea acestei demisii domnului Ponta.

A declarat Coriolan Noblescu, academicianul care a cercetat atent cele doua lucrari.

Contactat pentru a-si spune punctul de vedere, Victor Ponta a refuzat sa comenteze situatia, argumentand ca e ocupat cu scrierea unei lucrari originale, de mare valoare literara, intitulata „Divina Comedie„.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.