Primăria capitalei se mută în casă nouă: Palatul Mercedesa a fost inaugurat azi!

Primul dintre cele 7 mari proiecte ale Gabrielei Firea a fost finalizat la termen, primaria avand de azi inainte un nou primariasediu ultra-modern, situat nu departe de Universitate!

Cladirea a fost ridicata intr-un timp record (mai putin de 7 luni), incadrandu-se perfect in termenul stabilit (Pastile lui 2017) si a costat aproximativ 20 de milioane de euro.

Palatul Mercedesa imbina o multitudine de stiluri traditionale si internationale, asamblate intr-un mod original, menit sa scoata in evidenta caracterul cosmopolit al capitalei, supranumita din acest motiv si micul Parizer.

„Bucurestenii merita sa aiba un astfel de palat, o cladire care cu siguranta va deveni in curand un simbol al bunui gust si al eficientei.

De sarbatori, ca si in toate noptile senine, palatul va fi iluminat feeric de mii de beculete mov, verzi si galbene, o adevarata incantare pentru ochi si un obiectiv ce va atrage cu siguranta perechile de tineri indragostiti.

Este doar primul proiect bifat, din cele 7 pe care ni le-am propus.

In urmatorul cincinal vom inaugura parcul Giocondei, statuia lui Lenin, Taj Mahalul din Ferentari, canalul Bucuresti-Luna, Aleea Versace si vom imbraca in roz Intercontinentalul.

Bucurestiul va deveni capitala culorii si a celor 7 minuni moderne!”

A declarat primarita cu ocazia inaugurarii noului sediu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.