Plângeri împotriva PSD: ar fi abuzat sute de oligofreni pe care i-a adus la proteste!

Dupa ce pesedistii au depus plangeri anonime impotriva protestatarilor care si-au adus copiii la mitinguri, iata ca au inceput sa apara acuze si de cealalta parte.

Pesedistii sunt acuzati ca au abuzat sute de persoane cu handicap de care au profitat in cel mai pervers mod cu abuzati de psdputinta.

Astfel, liderii locali ai PSD-ului au racolat cateva sute de oligofreni din toata tara, pe care, in schimbul unor recompense derizorii, i-au pus sa tina in maini diverse pancarte si sa se umileasca in ultimul hal scandand lozinci pro-coruptie si pro-guvern.

In aceasta stare de profunda umilinta si abuz mental, bietii oligofreni au fost trimisi cu autocarele in capitala unde au fost tinuti in frig ore in sir si pusi sa mimeze un soi de protest penibil, spre satisfactia bolnavicioasa a unor lideri PSD.

Plangerile impotriva acestor abuzuri sunt insotite de fotografii si filmari-document care intr-adevar, cel putin la prima vedere, par a infatisa niste persoane care in mod evident sufera de anumite tulburari psihice.

Medicii care au vizionat aceste imagini sustin ca abuzul este evident si ca niciun om sanatos la cap nu s-ar fi umilit in asemenea hal incat sa sustina de bunavoie si dezinteresat guvernul Grindeanu.

Urmeaza ca autoritatile si institutiile abilitate sa efectueze cercetarile de rigoare si sa ia masurile care se impun.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.