Pentru că Putin are origini românești, Dodon dorește unirea Moldovei cu Rusia!

Sangele apa nu se face!

Cu ocazia implinirii a 99 de ani de la unirea Moldovei cu Romania, din 27 martie 1918, presedintele de azi al pleaca-armata-14-vine-armata-15Moldovei, Igor Dodon, a declarat ca a sosit vremea pentru o reparatie istorica mult-asteptata.

Mare iubitor de caini, Vladimir Putin i-a destainuit lui Dodon, pe care l-a confundat cu un primar PSD din Romania, ca acum 7 ani, a avut un ciobanesc mioritic, nascut in Romania, caine de la care inca mai are pui.

Aceasta marturisire intima a presedintelui rus, i-a crescut stima de sine lui Dodon care povesteste intamplarea oricui sta sa-l asculte.

„Toata lumea stie ca romanii si moldovenii sunt acelasi popor, iar cum Vladimir Putin are si origini romanesti printre rasele de caini pe care le creste, ce poate fi mai frumos decat sa stea fratii impreuna?

Prin urmare, nu vreau sa mai amanam niciun moment marea unire. Am asteptat destul 26 de ani de cand suntem nevoiti sa traim departe de patria-muma, Rusia!

Nu trebuie nicidecum sa ratam aceasta ocazie, acest context favorabil, cand curentul unionist este puternic si la Moscova si la Chisinau. Altfel riscam sa fim ocupati de vecinul periculos de la Apus si sa ne trezim in Uniunea Europeana.

Asta ar insemna pierderea identitatii noastre bolsevice traditionale.”

A incheiat apoteotic presedintele Republicii Molotov, a, asta, Moldova.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.