Românul care a lovit un terorist la Londra, riscă să fie arestat pentru rasism!

Rasturnare de situatie in Marea Britanie!

Romanul care a lovit cu naveta un cap un terorist, este acuzat de rasism si intoleranta de mai multe ONG-uri care no to rasismmiliteaza pentru drepturile jihadistilor.

Deja mai multe asociatii au depus plangeri la politie impotriva romanului iar la locul atentatului a avut loc deja un mitig de solidaritate cu jihadistii, sute de londonezi exprimandu-si astfel indignarea pentru actul de violenta comis de roman.

„Europa trebuie sa spuna NU rasismului si intolerantei! Este inadmisibil sa lovesti in cap un minoritar doar pentru ca isi practica religia si contribuie astfel la imbogatirea culturala a intregii comunitati in care traieste.

Este trist ca in 2017 mai exista inca europeni care nu inteleg ca jihadul face parte din practicile religioase ale unei minoritati care trebuie acceptata, inteleasa si sprijinita sa isi pastreze valorile, cu atat mai mult cu cat se inregistreaza o mortalitate crescuta in randul jihadistilor.

Ca european, ca alb si ca britanic, cer scuze tuturor militantilor islamici pentru cruciadele din Evul Mediu, precum si pentru gestul iresponsabil al acestui roman. Sper ca autoritatile sa ia masuri drastice, ca astfel de scene barbare sa nu se mai repete pe strazile Londrei.”

A declarat unul dintre organizatorii mitingului de azi.

Comentarii
 1. Anonim
  • Anonim
 2. Anonim
 3. Anonim
 4. Anonim
 5. Livia
 6. Anonim
 7. Anonim
 8. Anonim
 9. Anonim
 10. Anonim
 11. Anonim
 12. Anonim
 13. Anonim
 14. Anonim
 15. Anonim
 16. Anonim
 17. Anonim
 18. Anonim
 19. Anonim
 20. Anonim
 21. Anonim
 22. Anonim
 23. Anonim
 24. Anonim
 25. Anonim
 26. Anonim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.