Se îngroasă gluma! Florim Salam riscă să fie acuzat de terorism de anchetatorii americani!

Celebrul manelist Florin Salam, retinut de autoritatile SUA pe aeroportul JFK, ar putea ajunge in curand la Guantanamo, daca va fi gasit vinovat de terorism.

Salam teroristulDesi initial a fost retinut pentru ca nu a putut sa justifice suma de 100 000 de dolari pe care o avea asupra sa, anchetatorii au devenit si mai suspiciosi dupa ce au ascultat cateva melodii de-ale manelistului.

Ceea ce parea la inceput un caz tipic de evaziune fiscala, ar putea ascunde in realitate fapte mult mai grave.

Personajul excentric care a atras atentia agentilor de securitate din aeroport prin faptul ca umbla cu o bancnota de 100 de dolari lipita pe frunte, ar putea fi primul caz de terorist psihologic, o noutate chiar si pentru serviciile secrete americane.

Anchetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au ascultat mai multe piese de-ale manelistului prin care, spune acesta, ar fi castigat suma considerabila gasita asupra sa.

Agentii CIA au ramas oripilati de ravagiile pe care melodiile lui Salam le fac in creierii celor care il asculta, o adevarata arma psihologica menita a teroriza mii de civili nevinovati.

In acest moment autoritatile au extins cercetarile pentru a vedea daca nu cumva pe teritoriul SUA mai exista si alti membri ai retelei din care face parte manelistul.

A declarat purtatorul de cuvant al politiei din New York.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  7. Anonim Răspunde
  8. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.