Secretul Succesului

Care sa fie secretul succesului? Sa fie gandirea pozitiva? Gandirea pozitiva iti poate da o mana de ajutor insa de una singura nu te va duce nicaieri.

Sa fie munca? Cu totii stim oameni care au muncit o viata fara sa cunoasca niciodata succesul.

Sa fie legea atractiei? Daca te gandesti mereu ca vei ajunge milionar dar stai toata ziua in pat si nu misti un deget, poti sa te gandesti mult si bine, nu se va intampla nimic.

Si atunci care este secretul succesului? Incerc sa raspund la aceasta intrebare in articolul de mai jos:

Succesul depinde foarte mult de numarul de incercari

Oamenii au capacitatea de a invata din greseli. Nu conteaza ca pana a reusi sa faci lucrurile cum trebuie vei face multe greseli insa ideea e ca daca perseverezi, pana la urma vei reusi sa le faci corect.

Sa ne uitam la bebelusi. La inceput tin obiectele intr-un mod necorespunzator, abia dupa mai multe incercari ajung sa le tina corect. La fel stau lucrurile si cand devenim adulti.

Facem multe greseli dar daca suntem perseverenti, invatam din greseli si nu ne dam batuti, pana la urma vom reusi sa facem lucrurile asa cum trebuie, adica sa obtinem succesul.

Fie ca vorbim de afaceri, fie ca vorbim de alt domeniu, succesul este dat de numarul de incercari. Esecurile ar trebui deci intelese ca parte integranta din drumul spre succes.

De ce nu suntem toti oameni de succes?

Daca succesul depinde de numarul de incercari, ar insemna ca e usor de obtinut: incerci pana reusesti. In realitate nu este usor pentru ca cei mai multi dintre noi nu au nervi si rabdarea de a trece peste esecuri.

Doar cativa au perseverenta sa incerce din nou si din nou, majoritatea sunt doborati de primele esecuri, descurajati si demoralizati pentru a o lua de la capat.

Pentru va documenta mai temeinic legat de succesul in afaceri, in viata sentimentala sau in viata de zi cu zi, va recomandat cartile ce altcatuiesc Pachetul Alchimist 21.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.