Șobolanii au invadat capitala! Unii dintre ei au intrat chiar in clădirea Parlamentului

Bucurestiul a ajuns capitala sobolanilor! Ceea ce initial parea a fi o banala invazie de rozatoare, se dovedeste in realitate o adevarata conspiratie a sobolanimii care urmareste sa puna stapanire pe Romania.

Profitand de haosul din spitale si din primarie, zeci de mii de sobolani au invadat capitala si defileaza nestingheriti prin parcuri, spitale si alte locuri publice.

Ceea ce e si mai ingrijorator e insa faptul ca o parte dintre ei (dupa unele estimari in jur de 600), au patruns inclusiv dezastruin cladirea-simbol a Romaniei: Palatul Parlamentului!

-La inceput erau putini, 50-60, pe urma au inceput sa se cheme unii pe altii, sa isi aduca rudele si apropiatii si au ajuns la aproape 600!

Cine crede ca sunt niste animale lipsite de inteligenta se insala. Aici la Parlament au ajuns cei mai mari dintre ei si incearca de fapt sa puna mana pe toata tara.

Isi voteaza pensii speciale, se acopera intre ei si se sustin unii pe altii, chiar daca la prima vedere apartin unor specii diferite.

Fiind veche aici, am ajuns sa ii deosebesc, unii sunt rosii (grasi, mari si foarte urat mirositori), altii portocalii iar altora li se schimba culoarea la cativa ani, dar toti sunt la fel cand vine vorba de lacomie si distrugerile pe care le fac.

A ajuns sa ne fie frica de ei, si credeti-ma, in provincie e mult mai rau. Aici le mai e frica sau rusine de presa, de ochii lumii, dar in teritoriu e dezastru. Sunt judete devastate de sobolani iar oamenii sunt pur si simplu terorizati de aceste creaturi scarboase.

A declarat tanti Viorica, liftiera la Palatul Parlamentului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.