Referitor la continutul articolelor si la informatiile de pe site-ul nostru

Informatiile si sumele sau castigurile prezentate in articolele de pe site sunt prezentate ca atare, ele au scop informativ si nu reprezinta garantii sau promisiuni de castig. De asemeni nu ne asumam responsabilitatea asupra felului in care anumiti utilizatori inteleg sau pun in practica informatiile din aceste articole.

De asemeni precizam ca anumite articole sunt pamflete si trebuie tratate ca atare.

In cazul unor aspecte de natura economica sau juridica, sfatuim utilizatorii sa se intereseze asupra legislatiei in vigoare inainte de a intreprinde o actiune in acest sens.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau corecta anumite articole sau parti din articolele prezentate pe site.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

Despre Directorul web si Forum

In dorinta de a mentiune o calitate ridicata site-ului nostru de „Ponturi Fierbinti” nu garantam acceptarea oricarui articol/site inscrise in director, daca acestea nu corespund categoriei in care au fost inscrise, contin materiale pentru adulti sau ilegale, ori este de slaba calitate.

Ne rezervam dreptul de a ajusta descrierile, titlurile sau categoriile alese in cazul in care acestea nu corespund cu continutul articolelor inscrise.

Pentru a va creste sansele acceptarii articolului dvs., va rugam sa trimiteti articole de calitate, scrise corect din punct de vedere gramatical, originale si unice (adica sa nu fie copiate de pe alte site-uri sau sa fie trimise si publicate ulterior pe alte site-uri).

Este permisa inserarea unui link extern in cadrul unui articol trimis, cu conditia ca site-ul respectiv sa nu fie unul pentru adulti sau sa detina continut ilegal ce incalca drepturile de autor si legislatia in vigoare.

Pentru utilizarea forumului aveti nevoie de un user si parola pe care le puteti crea gratuit in procesul de inregistrare. Moderatorii si administratorii forumului isi rezerva dreptul de a corecta/sterge mesajele userilor, precum si pe acela de a interzice accesul unor useri care in mod repetat abuzeaza de functiile forumului sau folosesc un limbaj vulgar, posteaza mesaje cu continut rasist, ilegal sau imoral.

Publicitatea pe site-ul nostru

Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web.

Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs.pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.