Șocant! Un politician a fost atacat de o echipă de la deratizare fiind confundat cu un șobolan!

Incident stupid in capitala in aceasta dimineata!

Un politician a fost abordat de o echipa de la deratizare care l-a improscat cu otrava iar unul dintre angajati l-a lovit confuziein cap cu un fier.

Lucrurile puteau lua o intorsatura tragica daca in apararea politicianului nu ar fi sarit mai multi trecatori care l-au recunoscut si l-au scapat din mainile muncitorilor.

Jenat de cele petrecute, seful echipei de la deratizare si-a cerut scuze pentru cele intamplate si a pus incidentul pe seama confuziei creata de asemanarea izbitoare dintre victima si un guzgan.

Incidentul s-a intamplat pe strada Stirbei Voda, nu departe de sediul DNA, unde angajatii firmei de deratizare isi faceau datoria, iar politicianul avea treaba in zona.

„Semana, pe cuvantul meu ca semana! Si mergea si asa pitit si se tot uita in urma, exact ca un sobolan. Noi l-am urmarit cativa metri pana l-am incoltit, e si vina lui ca nu a strigat, nu a zis nimic, ba a mai inceput sa si chitatie cand l-am lovit cu carligul.

Aveam si masca pe figura, pentru ca noi lucram cu substante toxice, si poate si din cauza asta nu l-am vazut prea bine, dar e si vina lui pe deoparte.”

A declarat speriat unul dintre muncitori.

Politicianul a fost dus la spital unde a primit ingrijirile necesare, fiind acum in afara oricarui pericol. In afara de cateva contuzii la nivelul capului si o mica fractura de coada, nu pare sa fi avut alte sechele.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.