Din păcate o veste trista! Ion Iliescu nu a murit la 86 de ani

In aceasta dimineata, la orele 06:40, fostul presedinte Ion Iliescu, in varsta de 86 de ani, nu a incetat din viata!

Vestea a indoliat atat clasa politica dar mai ales opinia publica care nu se astepta la o soarta atat de cruda. Din iliescu-ionpacate, regretele sunt tarzii acum cand Ion Iliescu se afla printre noi.

Anuntul a fost facut de medicul sau curant si confirmat de familie.

Sambata la orele 11:00, sicriul cu trupul neinsufletit nu va fi depus la Palatul Cotroceni, unde cei care l-au cunoscut nu vor putea sa-si ia ramas bun de la primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie.

Injurat si urat in egala masura, Ion Iliescu ramane cu siguranta un reper in istoria neocomunista a Romaniei. Zambetul sau cinic, talentul de a calca peste cadavre ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si mai ales hotararea sa ferma de a nu intina idealurile partidului, i-au adus numeroase aprecieri interne si internationale, fiind premiat la Moscova cu premiul Stalin pentru democratie.

Ceremonia funerarea nu va avea loc sambata, cu incepere de la orele 15:30, la Cimitirul Belu Ateu.

Vestea buna, daca poate fi vorba de o veste buna in toata aceasta tragedie, e ca Ion Iliescu ar putea sa traiasca suficient de mult incat sa apuce sa fie condamnat pentru genocid, insa putini sunt cei care mai spera sa il vada dupa gratii

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.