Miscare strategica a BNR: Aurul României va fi mutat de la Londra la Moscova

Pentru ca Anglia a devenit o tara nefrecventabila, rezerva de aur a Romaniei va fi depozitata intr-un loc sigur, la Moscova.

Mutarea este una surprinzatoare doar pentru profani, Romania aplicand aceeasi strategie de-a lungul istoriei, in momente de grea cumpana pentru destinul ei.

Astfel, tezaurul dacilor a fost depozitat la Roma, domnitorii nostri isi trimiteau periodic aurul la Stanbul, mai apoi la Viena, in fine, in secolul trecut Romania a ales tot Moscova ca loc sigur pentru pastrarea aurului.

Desi la vremea respectiva toata lumea a ras de români, iata ca istoria ne-a dat dreptate si mutarea aurului vostru in aurul bnr la moscovaafara tarii s-a dovedit o miscare pe cat de inspirata pe atat de profitabila. Ne asigura specialistii in economie ai Bancii Nationale a Rusiei.

Dar sa revenim la zilele noastre si la vocile care contestau pana mai ieri depozitarea rezervei de aur la Londra. Iata ca cineva a tinut pana la urma cont si de parea lor.

Printr-o miscare strategica de mare efect, si pentru a mai salva ce se poate salva de pe urma Brexitului, BNR-ul va retrage tot aurul Romaniei de la Londra si il va incarca in vagoane blindate cu directia Moscova.

Daca alegeam sa pastram la Londra rezerva de aur, estimata acum la peste 36 miliarde de euro, am fi fost asociati cu Brexitul si cu iesirea din Uniunea Europeana.

Mutand insa tot aurul la Moscova, viitoarea capitala a uniunii Euro-Asiatice, nu doar ca suntem cu un pas inainte evenimentelor dar scapam si de riscul ca vreodata sa fim obligati sa ne tinem aurul acasa, in Bucuresti, ceea ce ar fi un dezastru pentru economia romaneasca.

Si-a justificat decizia Mugur Isarescu, presedintele Bancii Nationale.

 

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.