Iata mai jos sase ponturi fierbinti care pot fi de ajutor pentru promovarea aproape oricarei afaceri online. Foloseste-le pentru a creste gratuit notorietatea afacerii tale si rata de conversie a site-ului tau.

1. Foloseste din abundenta titlurile si subtitlurile in cadrul textului de pe site-urile tale.
Multi vizitatori nu au timp sa citeasca pana la sfarsit textul unui site. Titlurile si subtitlurile care sar in ochi le vor retine atentia mai usor si ii va ajuta sa-si dea seama rapid despre ce este vorba pe site-ul tau. Aceasta iti permite sa vinzi clientilor grabiti si in acelasi timp le vei capta intreaba atentie pentru produsele sau serviciile tale

2. Profita de evenimentele mondene.
Pune ceva pe site-ul tau legat de un eveniment recent de interes major. Sau da-i comunicate de presa referitoare la o astfel de stire mondena. Vei beneficia de reclama pe alte site-uri (vei mentiona site-ul tau ca sursa) si chiar vei putea sa fii listat pe motoare de cautare la cauterile referitore la acel eveniment. Totusi fii selectiv, stirea respectiva trebuie sa se potrivesca temei site-ului tau cat de cat.3. Ofera servicii altor site-uri partenere. De exemplu pune la dispozitie chat-ul sau forumul sau alt serviciu gratuit al site-ului tau si pentru alte site-uri. Poti face acest lucru foarte usor dand altor webmasteri linkul spre acele aplicatii pentru a-l incorpora in site-ul lor astfel incat sa para un serviciu oferit de ei. Iti va aduce un plus de trafic si deci posibili noi clienti.

4. Creaza un newsletter legat de tematica site-ului.
Gaseste un titlu atragator si sapatamanal ofer informatie pretioasa celor ce s-au inregistrat sa primeasca emailuri de la tine. In fiecare articol trimis nu uita sa adaugi link spre tine sa poti sa trimiti doar linkul la care se gaseste pe site articolul respectiv. Astfel iti vei asigura un trafic targhetat constant si vei obtine o lista de emailuri ale persoanelor interesate de serviciile tale.

5. Da-le ocazia vizitatorilor tai sa-ti promoveze site-ul.
Pune pe site aplicatii de genul „Trimite unui prieten”, „Adauga acest site la Favorites” sau „Alege aceasta pagina ca pagina de start”. Daca nu te pricepi la php sau java, poti beneficia de un soft care creaza automat astfel de aplicatii daca te abonezi la sistemul Ponturi Fierbinti.

6.Creste comisioanele din programele de afiliere la care esti inscris prin recomandari personale ale produselor sau serviciilor pe care le promoveaza.

Alaturi de bannerul programului de afiliere poti adauga scurte comentarii precum „Recomand in mod special” sau, „Tot ce pot sa spun despre servicul sau produsul x, este ca merita cumparat” etc.