Vrei sa incepi o afacere dar nu stii care sunt pasii de urmat?

Iata mai jos o serie de resurse la indemana de pe site-ul nostru, care te pot ajuta in acest sens si care pot constitui un adevarat ghid pentru un incepator in lumea antreprenoriatului:

Sa incepem cu inceputul: Cum infiintezi o firma

Actele necesare pentru a infiinta o societate comerciala sunt urmatoarele:
1.In primul rand aveti nevoie de actele de identitate ale viitorului asociat (daca este vorba de un asociat unic) sau ale tuturor asociatilor care infiinteaza firma…..

Sa continuam cu cateva principii sanatoase despre:

Inmultirea banilor

Unii isi vor aminti poate ca au citit adesea in articolele de pe acest site afirmatia ca „nu ai nevoie de bani pentru a face alti bani”, asa este dar acum vorbim despre cu totul altceva, nu vorbim despre construirea unei surse de venit ci despre procesul de investire, de inmultire a banilor, de transformare a banilor in niste sclavi care la randul lor produc alti bani.

Sa aruncam o privire peste cateva

Idei de afaceri cu bani putini

In functie de sumele necesare pentru costurile de start-up am incercat sa alcatuim mai jos o lista exhaustiva de idei de afaceri cu bani putini…

Pentru promovarea afacerii avem nevoie de anumite

Strategii de marketing

Pentru a afla care dintre aceste strategii de afaceri se potriveste cel mai bine afacerii tale si mai ales in ce constau aceste strategii, citeste cu atentie randurile de mai jos.

Si pentru ca toate au o viata si o moarte:

Desfiintarea unei firme

A inchide o firma este mult mai greu si mai costisitor decat a deschide una.

Iata mai jos ce trebuie sa stii daca vrei sa inchizi o firma……

Si lista ar putea continua, site-ul nostru oferind sute de articole de idei, oportunitati si informatii de afaceri, totul gratuit si pe intelesul tuturor.