Despre venitul pasiv

Multi dintre cei care si-au inceput propria afacere viseaza sa isi poata permite la un momentdat sa petreaca vacante lungi pe o insula exotica sau sa petreaca timp indelungat alaturi de cei dragi si in tot aceast timp afacerile lor sa mearga la turatie maxima si sa le pompeze bani in buzunar in timp ce se relaxeaza. Daca insa afacerea ta consta in a-ti vinde timpul pe bani, acest lucru nu se va intampla prea curand.

Venitul pasiv este acel venit pentru care muncesti o data si esti platit de mai multe ori. Daca ai o afacere care are nevoie de prezenta si de munca ta, inseamna ca ai o afacere in care iti vinzi timpul in schimbul banilor. Atata timp cat te ocupi personal de afacere, ai vanzari si ai profit, dar daca pleci intr-o vacanta indelungata, afacerea stagneaza sau chiar da faliment. Unii ar spune ca in astfel de cazuri nici macar nu ai o afacere ci esti proprietarul propriului tau loc de munca.

Pentru a depasi acest cerc vicios (timp contra bani) ar trebui sa te gandesti la idei de afaceri ce iti pot genera un venit pasiv astfel incat sa te bucuri si de bani dar si de timp.

Investitiile, inchirierile, vinderea unei parti din afacere, sunt doar cateva procedee principale prin care se poate obtine venit pasiv. Afacerile online pot deveni de asemeni surse de venit pasiv, ideea principala este sa constientizezi importanta si parghia uriasa a acestui timp de venit si sa iti construiesti propria strategie in vederea obtinerii de surse de venit pasiv.

Se merita sa petreci 5-6 ore pe saptamana pentru a-ti construi propria sursa de venit pasiv? Absolut!

Nu ezista sa iti consulti mentorii, mentorii pot fi chiar companiile/firmele carora acum le promovezi produsele. Programele de afiliere online sunt afaceri care genereaza proprietarilor lor venit pasiv. Sa ne gandim putin, proprietarii unor astfel de afaceri au muncit la inceput pana au creat produsele si pana au implementat sistemul de afiliere, apoi sistemul s-a propagat de la sine ca si vanzarile datorita membrilor care s-au afiliat pentru a le vinde produsele. Astfel proprietarii unui astfel de program nu mai au nevoie sa munceasca la promovarea produsului, ei doar se bucura de venitul generat de munca de promovare a afiliatilor lor.

Si tu poti sa faci la fel!

Studiaza si inspira-te din programele de afiliere de succes, sa fii membrul lor si sa vinzi produsele si serviciile altora, pentru care nu ai muncit sa le creezi, e o idee buna pentru incepatori si pentru lenesi. Sa ai Propriul program de afiliere si propriile produse, e mult mai inaltator si mult mai profitabil.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. martha Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.