ZOTAC ZBOX PI336 Pico – un computer care ne incape in buzunar

Cu ZOTAC ZBOX PI336 Pico, Zotac, specialist in computere de marime mica sau compacte ne ofera un computer mai putin obisnuit. Zotac este o companie care a luat nastere in 2006 si care ne-a propus, de-a lungul vremii, anumite tipuri de computere. Acest timp de computer este ceea ce unii numesc “mini PC”. Computere care ocupa in general foarte putin loc, nu au un ventilator si care multa vreme au fost utilizate drept media center multimedia.

ZBOX PI336 pico incape in buzunar

Ce ne surprinde in primul si in primul rand la acest nou model oferit de Pico este marimea sa. Efectiv, cu ai sai 115mm x 76 mm x 20,7 mm, acest computer de ultima generatie poate fi tinut cu usurinta in buzunar. Acest computer este dotat cu un sistem de exploatare Windows 11 Pro si beneficiaza de 4GB memorie vie si 128 GB stocare. De notat este, pentru persoanele mai gurmande ca ZBOX PI3363 este ca echipat cu un cititor MicroSDXC. In privinta procesorului principal, marca a optat pentru Intel si propune un procesor Intel Celeron N6211 cadentat la 11, 2GHz.

Conectivitate de top ca intotdeauna la Zotac

Da, este mic insa integreaza tot ce este nevoie in materie de conectivitate. Pico nu a facut niciun fel de compromis si propune pentru acest model WiFi 6 E. Da, ai citit bine, am zis WiFi 6 E. Este in egala masura dotat cu Bluetooth 5.2 pentru a permite o asociere facila a tastaturii si mouse-ului spre exemplu. Computerul este dotat cu un port Gigabit LAN.

Dupa cum spune si producatorul, acest computer este echipat cu un sistem de fixare care permite printre altele asezarea in buzunar, fixarea pe perete.

Inca nu a fost anuntat niciun pret pentru acest nou venit oferit de Pico, ramane sa aflam mai multe in curand. Foarte ieftin nu credem ca va fi…

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/informatique/zotac-zbox-pi336-pico-un-ordinateur-qui-tient-dans-votre-poche/

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.