Surpriza pe scena politica: PSD si PNL fuzioneaza si devin PLM

In sfarsit si o veste buna de pe scena politica. Dupa lungi negocieri liderii PSD si PNL au decis sa-si uneasca destinele PLMin PLM, o miscare care va lua prin surprindere pe toti dusmanii democratiei noastre originale.

Toata crema politicii romanesti se va regasi de acum inainte in PLM, adica in Partidul Liberal al Muncii!

In initialele sale sunt combinate atat idealurile liberalismului cat si obiectivele social-democratiei, ceea ce face ca PLM-ul sa sa fie o contructie suficient de incapatoare incat sa multumeasca pe toata lumea.

Satule sa se bata intre ele  pentru ciolan, cele doua mari partide de pe scena politica romaneasca au decis sa-si uneaca fortele pentru a putea guverna cat mai eficient si a rezista in acelasi timp asaltului continuu si antidemocratic al DNA.

PLM s-a nascut in teritoriu de foarte multa vreme, noi nu am facut azi decat sa recunoastem oficial o stare de spirit existenta. Toti romanii vorbeau deja de PLM ca de un nume generic dat principalelor forte politice romanesti. Azi, acest proiect de suflet a devenit realitate.

De ce sa mai derutam alegatorii cu politicieni care trec de la un partid la altul cand toata lumea stia de fapt ca deja, de multa vreme, vorba cantecului, noi gandim la fel? De asemeni profit de aceasta ocazie pentru a lansa o calduroasa invitatie in PLM si altor partide de pe esicherul poltic, aici fiind practic loc pentru oricine face politica in tara asta. A declarat la vorbitor unul dintre mentorii PLM.

Fuziunea este deosebit de inspirata, sunt de parere mai multi analisti politici, avand in vedere faptul ca multi regretau deja defunctul USL.

Pentru urmatoarele alegeri au inceput deja sa fie comandate afise cu mesajul „USL traieste in PLM” pentru a obisnui alegatorii cu noua denumire.

Miscarea surpinzatoare a celor doua partide face deja furori prin carciumile din sudul si estul tarii dar in studiourile anumitor televiziuni unde de cateva zile rasuna regulat urale si lozinci, simpatizantii celor doua partide invitandu-se reciproc in PLM in semn de colegialitate si fairplay.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. PLM din Banat Răspunde
 9. gigi Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.