Guvernul îi liniștește pe veterani: îi vom impozita dar la fiecare pensie vor primi câte o doză de diazepam

In ultimele zile s-a creat o adevarata isterie nationala pe marginea unei hotarari a guvernului care ar afecta o anumita categorie de batrani.

Purtatorul de cuvant al guvernului vine sa faca lumina in povestea impozitatii veteranilor de razboi, zvon lansat zilele veteranii vor fi linistititrecute de liderii opozitiei.

-S-a facut o confuzie grava, rau-intentionata, din partea unora sau a altora care au inteles ca urmeaza ca veteranii de razboi sa fie impozitati.

Vreau pe aceasta cale sa lamuresc opinia publica odata pentru totdeauna si sa risipesc minciunile care se vehiculeaza in presa:

Da, e adevarat ca veteranii de razboi vor fi impozitati dar vor primi compensatii la pensie. Mai exact, in afara de pensie, postasul le va aduce si o doza de diazepam pentru linistea lor.

Doza va fi suficienta cat sa le ajunga pentru o luna intreaga, pana la pensia urmatoare.

In privinta banilor pentru costul dozelor, nici guvernul si nici veteranii de razboi nu vor avea de ce sa isi faca griji. Banii vor fi dedusi automat din pensia beneficiarilor.

Este un program pilot care, daca va avea randamentul scontat il vom extinde si la alte categorii de pensionari. Ar putea fi chiar solutia la problema pensiilor, o problema care in 10-15 ani ne va afecta pe noi toti si, de ce nu, o gura de oxigen pentru industria farmaceutica romaneasca.

In concluzie, atat opinia publica, cat si veteranii de razboi, nu au niciun motiv de ingrijorare pentru ca nu le baga nimeni mana in buzunar. Banii vor fi opriti direct de la sursa!

A declarat Ion Mutu, purtatorul de cuvant al guvernului.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.