Gene false fir cu fir, o afacere de nisa in industria cosmetica

Nu e un secret pentru nimeni ca foarte multe femei tinere, atunci cand isi pun problema abordarii unei cariere in antreprenoriat, se indreapta spre infiintarea unui salon de cosmetica sau a unei afaceri care sa aiba legatura cu produsele si serviciile de infrumusetare.

Este absolut normal daca ne gandim ca unul din secretele succesului in afaceri consta in pasiunea cu care iti faci gene false firmunca.

Nu are rost sa abordezi un domeniu care nu te atrage si pentru care nu ai niciun pic de entuziasm.

Industria cosmetica a inregistrat o evolutie pozitiva in Romania in ultimii ani, fapt ce a dus atat la cresterea numarului de afaceri in domeniu cat si la o mai mare segmentare a pietei in ceea ce priveste serviciile de nisa.

Una dintre cele mai noi si lucrative tendinte in acest sens sunt si extensiile de gene false fir cu fir, o moda de care profita atat saloanele de cosmetica, doamnele si domnisoarele care apeleaza la serviciile lor, cat si antreprenorii care isi construiesc business-urile pe cerintele de moment ale pietei.

Nu vom intra aici in detalii legate de metodele de aplicare efectiva a genelor false fir cu fir sau de avantajele estetice fata de vechile tehnici de gene false. Orice clienta poate sesiza singura diferenta, vom vorbi insa despre oportunitatea de business pe care o deschide orice tendinta noua in materie de cosmetica si ingrijire personala.

Poti intra in business si fara sa detii un salon de infrumusetare

Nu, nu vobesc aici despre prestarea serviciilor la negru ci despre afaceri legale dar care nu implica un contact direct cu clientela.

Sunt mai simple, mai putin costisitoare, mai lipsite de riscuri si de aceea mai profitabile. Nu aveti nevoie de un spatiu de inchiriat, de ustensile si dotari scumpe si nici macar de angajati (cel putin nu in primele luni).

Asa cum probabil ati ghicit deja, e vorba de afaceri online pe nisa genelor false.

Cand vine vorba de afaceri online bazate pe cosmetica, sunt doua optiuni principale: magazin online sau site (blog) de informatii gratuite.

In prima varianta, cea a magazinului online, costurile sunt ceva mai mari si merg spre aprovizionarea cu produse dar si spre designul si programarea site-ului (va puteti inspira in acest sens de la marile magazine online in domeniu, asa cum este Eyelash-Market de exemplu) si mai ales spre promovarea lui.

Insa aici si profiturile sunt mai rapide si mai mari.

In a doua varianta, cea a blogului/site-ului cu informatii gratuite, costurile sunt mai mici dar si profiturile.

De fapt profiturile sunt aici direct proportionale cu traficul generat pentru ca nu vei vinde servicii cosmetice, ci servicii publicitare.

Insa despre demararea, promovarea si monetizarea unui website am vorbit deja cu alta ocazie si vom continua sa o facem si in articolele viitoare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.