Atac cibernetic! Un hacker a spart serverele Guvernului de unde a furat o bază de date și 50 de kile de țuică!

Romania a fost in aceasta dimineata tinta unui atac cibernetic deosebit de puternic si in acelasi timp de pervers! Pagubele nu pot fi inca estimate dar ele sunt de natura sa perturbeze grav activitatea guvernului.

Totul a inceput dimineata devreme cand angajatii Palatului Victoria au constatat ca pivnita cu servere a fost sparta!

„Atacul a fost depistat de o angajata a noastra, tanti Florica, operatoare utilaj de curatare a suprafetelor plane si inclinate, mai pe romaneste, maturatoare.

Imediat s-a dat alarma si am pus in aplicare programul antivirus, o procedura standard in astfel de situatii. Adica am luat lanterna, am coborat in crama, in asta, camera cu servere, unde am constatat ca intr-adevar lipseste baza de date cu Feteasca Alba si vreo 50 de kile de tuica de Pitesti.

Din cauza acestui atac informatic sedinta de guvern nu s-a mai putut tine astazi si ramane de vazut de unde vom putea face rost de un sistem de rezerva pentru a putea mentine activitatea executivului cel putin la stadiul de avarie.

Din fericire sezonul cibernetic e aproape, in aproximativ doua saptamani va incepe culestul viilor si vom putea folosi cu succes noua versiune de softuri. Altfel eram terminati!”

A marturisit un consilier al primului ministru, membru al temutei retele Alcoholic Anonymous.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.