Din cauza atacului cibernetic, guvernul închide Internetul și suspendă alegerile libere!

Situatiile disperate cer masuri disperate!

Guvernul a dat azi o ordonanta de urgenta menita sa protejeze Romania de influenta negativa a tehnologiei si a Grindeanu ciberneticcivilizatiei.

„Nu mai e un secret pentru nimeni ca Romania s-a aflat astazi printre tarile vizate de cel mai mare atac cibernetic din istorie.

Bineinteles ca nu putem sta cu mainile in san cand glia stramosasca ne este atacata!

L-am insarcinat de urgenta pe domnul Eugen Nicolicea sa formeze un consiliu pe probleme de securitate cibernetica si sa vina cu un plan, datorie de care s-a achitat cu brio.

Dupa ce am analizat situatia, am ajuns la concluzie ca hackerii se folosesc de Internet. Prin urmare, daca inchidem Internetul, vom elimina raul din radacina.

In plus, aceasta inventie capitalista, americana, e responsabila pentru tot felul de nenorociri. Multi tineri sunt racolati pe Internet pentru a veni la proteste unde ofera tara pe tava lui Soros. In fine, altii au ajuns sa se drogheze pe Facebook.

Prin urmare, dupa ce am analizat atent situatia, am ajuns la concluzia ca aceasta inventie nociva trebuie interzisa in Romania, cel putin o perioada.

Masura intra in vigoare de luni dimineata!

Bineinteles ca este o masura temporara, dar momentan nu putem spune cand va dura. Tocmai din acest motiv, dar si pentru o mai mare stabilitate politica in Romania, suspendam si urmatoarele alegeri.

Sa stiti ca si alte tari au procedat la fel, deci nu e nimic iesit din comun.”

A explicat premierul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.