Revoltător! Un vânător american a împușcat ultimul brontozaur din Apuseni și a pus imaginile pe Facebook!

Rusine autoritatilor romane care nu fac nimic pentru protectia speciilor disparute! Din cauza indolentei lor Romania a ramas azi fara ultimul brontozaur din Europa si probabil din lume!

Dupa o viata de cateva milioane de ani, animalul a sfarsit impuscat de un vanator de trofee american, nu depare de Abrud.

Desi nu e prima data cand vanatorii straini ne impusca animalele pe cale de disparitie, de data asta au intrecut orice limita a bunului simt, impuscand un animal dintr-o specie deja disparuta!

Dupa ursi, lupi, cerbi sau mistreti, uciderea ultimului brontozaur din tara noastra, pune capac la toate!

Totul a iesit la iveala ieri cand americanul John Redneck a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu cadavrul brontozaurului pe care l-a impuscat in padurile din Tara Motilor.

Practic, dupa uciderea acestui animal unic in lume, americanul a ras in nas tuturor romanilor prin imaginile postate pe retelele de socializare.

Conform unei organizatii de protectie a animalelor disparute, acesta a fost ultimul brontozaur din Europa iar uciderea lui a fost posibila din cauza legislatiei foarte proaste din tara noastra care a omis includerea speciilor disparute pe lista celor protejate.

De-a lungul timpului multi braconieri straini au venit in Romania special pentru a vana brontozauri, creasta unui astfel de exemplar, considerata delicatesa, valorand pe piata neagra pana la 5 000 de euro.

Cu alte cuvinte autoritatile romane nu fac nimic pentru salvarea mostenirii culturale si salbatice din Romania.

Situatia e cu atat mai revoltatoare cu cat anumite specii invazive ca sacalii, ciorile, hienele, magarii sau porcii sunt ocrotite de lege si chiar primesc salarii grase fara sa faca aproape nimic. Ne-a declarat presedintele unui ONG de protectie a salbaticiunilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.