Revoltător! Un vânător american a împușcat ultimul brontozaur din Apuseni și a pus imaginile pe Facebook!

Rusine autoritatilor romane care nu fac nimic pentru protectia speciilor disparute! Din cauza indolentei lor Romania a ramas azi fara ultimul brontozaur din Europa si probabil din lume!

Dupa o viata de cateva milioane de ani, animalul a sfarsit impuscat de un vanator de trofee american, nu depare de Abrud.

Desi nu e prima data cand vanatorii straini ne impusca animalele pe cale de disparitie, de data asta au intrecut orice limita a bunului simt, impuscand un animal dintr-o specie deja disparuta!

Dupa ursi, lupi, cerbi sau mistreti, uciderea ultimului brontozaur din tara noastra, pune capac la toate!

Totul a iesit la iveala ieri cand americanul John Redneck a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu cadavrul brontozaurului pe care l-a impuscat in padurile din Tara Motilor.

Practic, dupa uciderea acestui animal unic in lume, americanul a ras in nas tuturor romanilor prin imaginile postate pe retelele de socializare.

Conform unei organizatii de protectie a animalelor disparute, acesta a fost ultimul brontozaur din Europa iar uciderea lui a fost posibila din cauza legislatiei foarte proaste din tara noastra care a omis includerea speciilor disparute pe lista celor protejate.

De-a lungul timpului multi braconieri straini au venit in Romania special pentru a vana brontozauri, creasta unui astfel de exemplar, considerata delicatesa, valorand pe piata neagra pana la 5 000 de euro.

Cu alte cuvinte autoritatile romane nu fac nimic pentru salvarea mostenirii culturale si salbatice din Romania.

Situatia e cu atat mai revoltatoare cu cat anumite specii invazive ca sacalii, ciorile, hienele, magarii sau porcii sunt ocrotite de lege si chiar primesc salarii grase fara sa faca aproape nimic. Ne-a declarat presedintele unui ONG de protectie a salbaticiunilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.