Cum să organizezi o petrecere de botez specială

Cum să organizezi o petrecere de botez specialăEvenimentele importante din viaţa noastră au reprezentat dintotdeauna motiv de mare sărbătoare, astfel că dorinţa de a împărtăşi bucuria cu cei dragi şi cu apropiaţii familiei, este firească şi atrage după sine organizarea unora dintre cele mai spectaculoase petreceri. Cununii, nunţi, botezuri şi logodne, nunţi de argint şi platină, zile de naştere speciale, precum cea de la 1 anişor, majorat sau 99 de ani, reprezintă motive de mare sărbătoare şi voie bună, onorate cu petreceri pe măsură, multă distracţie şi bucurie.

Taina Botezului

Botezul reprezintă primul cel mai important eveniment din viaţa unui om, în cultura noastră având o mare încărcătură spirituală, bebeluşul fiind creştinat prin taina botezului. Evenimentul în sine este important pentru întreaga familie, nou-născutul devenind de acum un bebeluş creştin şi bucurându-se de numele pe care naşii i l-au dat odată cu creştinarea, devenind părinţii lui spirituali. Taina botezului se săvârşeşte în biserică, iar rudele şi prietenii sunt întotdeauna bine-veniţi alături de micuţul care se creştinează. Slujba de botez este relativ scurtă, însă pentru părinţi, naşi şi bebeluş, este extrem de solicitantă, astfel că după ce se săvârşeşte, toţi, de la cei mici, până la cei mari, sunt aşteptaţi să petreacă şi să se bucure alături de fericita familie. Petrecerile de botez sunt nelipsite din practica botezului, excepţie făcând doar situaţiile speciale în care creştinarea se săvârşeşte în post şi nu se recomandă petrecerile şi distracţia.

Petrecerea de botez

Petrecerile de botez sunt întotdeauna pline de culoare, sunt accesorizate tematic, distractive şi destinate tuturor. De regulă, la petrecerea de botez a unui bebeluş, invitaţii vin împreună cu cei mici, tocmai pentru a serba în spirit de bucurie şi joacă marele eveniment din viaţa micului creştinat. Astfel, organizarea unei petreceri de botez ar trebui să vizeze toate palierele de vârstă, în ceea ce priveşte meniurile, activităţile, muzica şi specificul locaţiei. Este recomandat ca o petrecere de botez să fie organizată într-o locaţie care beneficiază de un spaţiu de joacă pentru cei mici. De asemenea, sunt indicate serviciile animatorilor care vor angrena copiii în activităţi distractive, de la joacă şi întreceri, până la dans şi cântec. Nu trebuie uitate nici meniurile speciale pentru cei mici, alegându-se preparate şi băuturi pe gustul acestora.

Tematica petrecerii

O petrecere de botez trebuie să puncteze evenimentul serbat, astfel că accesând https://www.partymag.ro/articole-petrecere fiecare are posibilitatea de a alege din varietatea de produse, accesoriile necesare personalizării petrecerii. Ghirlande cu lampioane, perdele decorative, bannere, recuzita pentru fotografii, tunuri cu confeti, baloane, farfurii, pahare şi serveţele tematice, paie şi tacâmuri, toate vor contribui la crearea unui cadru unic, plin de originalitate şi stil. Chiar şi deserturile servite la petrecere pot fi personalizate folosind decoraţiunile speciale pentru prăjituri, iar vedeta meniului, tortul de botez, va fi accesorizat cu unul dintre multele modele de lumânări, dar şi cu decoraţiunile cu tematica botezului, indiferent dacă este fetiţă sau băiat. O petrecere de botez devine astfel de neuitat, creându-se un cadru minunat, plin de culoare şi bucurie, potrivit serbării importantului eveniment din viaţa micuţului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.