Samsung F480

Telefoanele Samsung sunt preferatele iubitorilor de telefoane mobile multimedia, in special ale tinerilor, pentru designul lor elegant si aplicatiile avansate. Modelul Tocco Silver F480 continua aceasta tendinta dand un nou look editiilor Tocco mai vechi. Culorile in care este disponibil F480 sunt negru, brun, roz si auriu.

Acum doi ani Tocco Silver F480 a fost in topul vanzarilor pentru telefoanele mobile din categoria sa, mai exact in top 5, ecranul cu senzon tactil, camera foto de 5 MP, stratul protector care se lasa peste ecran atunci cand este inchis precum si multime si calitatea aplicatiilor media, au fost atuurile lui castigatoare.

Gadget-ul are 98.4 x 55 x 11,6 mm, aprox. 100 de grame (mai exact 100,6) si este echipat cu o camera video QVGA de 5 MP, plus o camera secundara videocall VGA. Printre aplicatiile care merita amintite se numara face detection pentru camera video, agenda de 1000 de intrari, card de pana la 8 GB si un transfer de date cu 3G de 7,2 mps.

Accesul la internet este rapid, viteza mare, navigarea usoara, userul putand sa se mentina confortabil conectat la cele doua lumi, cea tangibila si cea virtuala.
Imaginea este foarte clara, pentru toate aplicatiile, datorita ecranului special.

Nu am mai mentionat jocurile, melodiile, radio stereo, conectivitatea la internet, bluetooth, speaker, vibratii, EMS, MMS, si toata gama de aplicatii devenite aproape o banalitate pentru consumatorii de telefoane de ultima generatie si cu care Samsung ne-a obisnuit deja de la modelele mai vechi cum ar fi D900I-ul.
Samsung F480 nu are insa GPS cum au modelele Omnia.

In fine, un alt atuu al acestui model ar putea fi pretul, la ora actuala in Romania, acesta se invarte pe la aprox. 155 euro, in functie de model si dealer. Desigur se gasesc si la preturi mai mici la comerciatii de telefoane second-hand.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.