Olguța Vasilescu: Guvernul lui Grindeanu era plin de hoți și de proști!

Fosta ministra a Muncii, Olguta Vasilescu, a decis sa dea cartile pe față, intr-o incercare disperata de a-i convinge pe parlamentari sa voteze motiunea de cenzura.

Aceasta a iesit la atac si l-a facut praf pe fostul ei sef intr-o conferinta de presa pe cat de ireala, pe atat de halucinanta:

„Haideti sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa spunem lucrurilor pe nume!

Cine a facut parte din acest guvern dezastros? Va spun eu: doar niste neica-nimeni, o adunatura de hoti si de prosti care intr-o tara normala ar fi reprezentat drojdia societatii. Si cand spun asta nu exagerez deloc, pentru ca eu stiu ce vorbesc!

I-au mintit pe romani non-stop in cele 6 luni cat au fost la guvernare, au incercat sa legalizeze hotia, sa desfiinteze puscariile si sa isi umple buzunarele cat mai repede.

Multi dintre ei aveau mari dificultati in a se exprima corect si coerent in limba romana, dar isi dadeau aere de poligloti pe la reuniunile internationale.

Nu ii ducea capul sa faca nimic din proprie initiativa, toti erau manevrati de la spate de fel de fel de grupuri de interese. Insusi Grindeanu era manipulat de un infractor dovedit, condamnat de justitie.

Pentru toate aceste motive va cer azi sa fiti uniti in jurul domnului Dragnea, pentru a demite acest guvern-marioneta si a-l inlocui cu un altul.”

A declarat revoltata doamna Olguta Vasilescu.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
 1. Eugen Iani
  • Anonim
 2. Lene Vasile
  • Anonim
 3. dreptate
  • Marian
 4. Anonim
 5. Anonim
 6. LUMINITA
 7. Anonim
 8. Slex
 9. Anonim
 10. costin
 11. Anonim
 12. Anonim
  • Anonim
 13. ovidiu
 14. Anonim
 15. anonim
 16. Razvan
 17. Anonim
 18. Cristian
 19. Anonim
 20. Anonim
 21. Tibi
 22. adam
 23. Traian Crainic
 24. Ipu
 25. Doru
 26. Anonim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.