Pentru că s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani, vor fi emise autorizații pentru împușcarea a 140 de parlamentari!

Veste buna pentru asociatiile de vanatori si nu numai! Un raport al Comisiei Europene cere autoritatilor romane sa emita urgent autorizatii pentru impuscarea a 140 de parlamentari pana in primavara lui 2018.

Masura este absolut necesara in conditiile in care aceasta specie daunatoare s-a inmultit necontrolat in ultimele decenii, distrugand recolte, paduri, fabrici si chiar judete intregi.

Oricat de dura ar putea parea la prima vedere, aceasta este singura solutie prin care Romania ar putea tine sub control aceasta problema deosebit de grava, in caz contrar stabilitatea si insasi existenta tarii fiind puse sub semnul intrebarii, se mai arata in acelasi raport al Comisiei Europene.

Organizatiile pentru drepturile parlamentarilor se declara insa nemultumite de solutia aleasa si ameninta cu noi atacuri asupra Justitiei, cresterea pensiilor nesimtite si chiar motiuni de cenzura date cu patura in cap.

Acestea sustin ca se incalca drepturile minoritatii parlamentare si ca ne intoarcem in Evul Mediu, atunci cand cine fura mergea la puscarie sau chiar pe esafod.

In ceea ce priveste opinia publica, parerile sunt impartite, motiv pentru care, sustin sociologii, ar fi nevoie de organizarea unei dezbateri publice pe aceasta tema.

Decizia nu este deloc usoara, romanii fiind chemati sa aleaga intre drepturile lor si drepturile parlamentarilor…

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. grigore nicoara Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.