Mironel Palada: Am găsit mașină de scris la Peneleu, droguri și bani falși la Usereu!

Dupa mediatizarea bataii incasata de Gotiu, agresorul acestuia, ortacul Mirel Palada, face primele declaratii de presa in care vorbeste despre ce s-a intamplat, din punctul sau de vedere.

Veneam dinspre Gara de Nord cu un grup de colegi din Petrosani, pe la Victoriei ne-am despartit si am mers fiecare la cate o televiziune pentru a apara de acolo democratia.

Am vazut la televizor cum hoardele de legionari, drogati si pletosi fac mizerie in piata Victoriei si nu lasa guvernul sa lucreze, ba ma mult, vor sa il puna pe Soros premier.

Pe scurt, am venit sa facem ordine!

In fine, ca sa trec direct la subiect, intru in platou la B1 si dau peste un pletos care striga ceva impotriva domnului Iliescu, dar mai ales a domnului Dragnea. La un momentdat pletosul ridica tonul iar eu, crezand ca vrea sa dea lovitura de stat, am actionat in legitima aparare.

Stiam dinainte ca acesti drogati sunt foarte periculosi, mai ales ca mai inainte am gasit masina de scris la Peneleu, droguri si bani falsi la Usereu. Asta nu stiu de unde era, dar cred ca de la amandoua ca era destul de mare.

Am uitat sa spun ca nu era singur, in platou mai era unul de la Peneleu care ar fi putut oricand sa arunce tara in aer.

A declarat Mirel Palada, facand lumina asupra incidentului de aseara.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.