CCR a decis: Pentru că în 2009 a câștigat de fapt Geoană, Băsescu mai are dreptul la încă un mandat!

Rasturnare de situatie pe scena politica! CCR a decis azi ca mandatul lui Iohannis este ilegal deoarece in mod normal acesta ar fi trebuit sa ii revina lui Basescu.

Basescu revineTotul pleaca de la alegerile din 2009 care ar fi fost fraudate, adevaratul castigator fiind Mircea Geoana!

Astfel, mandatul lui Basescu dintre 2009 si 2014 nu se pune, fiind ilegal, ceea ce inseamna ca in 2014 Basescu ar fi fost indreptatit sa participe in cursa electorala.

Practic, toate guvernele si toate alegerile de dupa 2009 trebuie invalidate si anulate.

Emil Boc a declarat ca e pregatit sa revina la Palatul Victoria si a dezvaluit chiar si cateva nume din viitorul cabinet. Elena Udrea poate rasufla si ea usurata, toate faptele penale comise de politicieni din 2009 pana in prezent se prescriu, pentru ca mandatele nu erau legale.

PSD-ul a salutat si el decizia de azi pe care o considera drept o reparatie istorica.

La ajuzul vestii Mircea Geoana s-a bucurat ca un copil, dar i-a trecut repede dupa ce a vazut ca adevaratul castigator al decizie istorice a CCR este tot Basescu, acesta din urma a declarat ca e dispus sa se mai sacrifice inca o data pentru tara, in schimb Klaus Iohannis nu a putut comenta decizia Curtii, fiind in vacanta in Tahiti.

Va vom tine la curent cu rectiile internationale si cu evolutia situatiei!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.