Olguța Vasilescu: Pensionarii vor putea traversa pe roșu, ba chiar vor primi premii pentru asta!

Olguta Vasilescu vine in ajutorul pensionarilor pe care, spune ea, doreste sa ii ajute sa scape de datorii si de suferinta in general.

Mai exact, o serie de interdictii legale, ar urma sa nu se mai aplice in cazul pensionarilor:

„Pana acum ne-am ocupat de salarii si de economie si le-am terminat pe ambele. Acum a sosit vremea sa ne ocupam putin si de pensionari.

Stiu ca este vorba de o categorie defavorizata care are o multime de probleme, motiv pentru care am vorbit cu ministra de la MAE si am depus deja un proiect de lege comun, special dedicat celor care sunt deja la pensie.

In primul rand vom propune o lege prin care pensionarilor le va fi permis sa traverseze strada pe rosu si vor avea voie sa treaca fara sa mai opreasca la semnalul de trecerea la nivel cu calea ferata. Nu doar ca le va fi permis dar la fiecare 10 treceri pe rosu, orice pensionar va putea primi o tigaie gratis.

Daca nici asa nu se va obtine rezultatul scontat, s-ar putea sa introducem anumite modificari prin care aceasta permisiune sa se transforme in obligatie, dar despre asta vom vorbi la momentul potrivit.”

A declarat ministra muncii, incantata de ideile revolutionare despre care, spune ea, ii vin in fiecare zi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.