Dăncilă: Am obținut o victorie importantă la Bruxelles, românii cu cetățenie bulgară sunt primiți în Schengen!

Veste bună pentru românii care au sau vor obține cetățenia bulgară! Guvernul României anunță că în 2019 aceștia vor intra în Schengen, la fel ca restul românilor cu cetățenie italiană, germană, franceză, spaniolă și așa mai departe.

„Este o victorie importantă pentru care am luptat din greu în ultimii ani dar iată că efortul nostru nu a fost în zadar!

Acum, în an centenar, putem da în sfârșit o veste bună românilor cu cetățenie bulgară! Am primit de la Bruxelles confirmarea că anul viitor Bulgaria va fi primită în Schengen.

Este o vitorie importantă pentru diplomația românească și o oportunitate pentru toți românii care s-au săturat să mai fie sclavi prin Spania, Italia sau Germania. În câteva luni ei vor putea lucra mai aproape de casa, ca sclavi în Bulgaria.

Acest lucru ne face să fim optimiști și să sperăm că peste una sau două generații, la viitorul centenar, chiar și România să fie primită în Schengen și, de ce nu, poate chiar să finalizeze o primă autostradă.

Orice ar spune adversarii noștri, nimeni nu ne poate lua dreptul de a visa.”

A declarat Viorica Dăncilă la Alba Iulia, după care a depus o coroană de flori la monumentul Facebook.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.