PSD-ul a scos țara din noroi și a băgat-o în căcat!

O veste bună și una proastă pentru românii care se uită în gura unora ca Liviu Dragnea, ascultând-o pe Viorica Dăncilă!

Vestea bună e că România a progresat material față de acum 20 de ani, vestea proastă e că cei care s-au aflat la putere de atunci până azi (PSD-ul fiind principalul partid aflat la putere), au făcut și fac tot ce le-a stat în putință pentru a împiedica acest lucru.

Dezvoltarea materială a României e în primul rând meritul Occidentului care ne-a luat sub aripa sa și nu ne-a lăsat după capul nostru al prost.

Conștient sau nu, majoritatea românilor și-au dorit (și încă își doresc) să mergem spre Occident, să cedăm controlat din independeță și suveranitate și să fim conduși tot mai mult de la Bruxelles și tot mai puțin de la București.

Ei știau că nu turcii, ungurii sau nemții ne-au transformat țara și viața într-un calvar ci chiar conducătorii noștri autohtoni, proști, hoți și răi până la Dumnezeu!

Fondurile europene, ale lui Soros pentru cei care stau cu capul in fundul Antenei 3, în realitate banii contribuabilului neamț, francez, italian, până mai ieri și englez, ne-au asfaltat șosele, ne-au renovat școli, spitale, primării, parcuri, muzee și așa mai departe.

Dacă luam în calcul și fondurile APIA (în mare parte banii vin tot de la Europa) o sa vedem ca neamțul ne pune păpica pe masă și nu vrea deloc să ne omoare producătorii locali, ba chiar dimpotrivă!

Străinii răi, care vor să ne fure secretul fericirii, au pompat aici miliarde de euro pentru că asta e nivelul de gândire la care au ajuns ăia în Occident, un nivel pe care noi nu îl înțelegem și pe care ni-l explicăm prin fel de fel de teorii ale conspirației, care de care mai penibile și mai ridicole!

Interesul lor ascuns e ca Europa să devină o zonă stabilă economic și politic, fără politicieni corupți înstăpâniți peste o populație sărăcită și prostită.

Și tocmai aici apare conflictul cu leadershipul bolșevic din România, pentru că aceste valori ale Uniunii Europene amenință însăși existența unui partid putred de corupt ca PSD-ul, un partid care nu poate prospera într-o țară cu oameni normali, cinstiți, muncitori și suficient de inteligenți încât să nu își vândă viitorul pe o țuică și o sticlă de ulei.

Pentru a-și salva averile pentru care au furat pe brânci 30 de ani, cleptocrații din România sunt capabili de orice! Să mintă oricât, sa distrugă orice, să calce peste cadavre dacă va fi nevoie!

Deja ne-au întors în timp cu mai bine de 10 ani, când niciun judecător nu avea curajul să condamne un mare corupt, când frica și intimidarea făceau legea printre bugetari și printre angajații angajaților politici care jupânesc câte un județ întreg din sudul sau estul țării.

Fiecare abordează această situație maro cum poate, unii luptă în stradă, alții pleacă din țară iar alții se târăsc prin căcatul realității românești, că de noroi ne-a scăpat PSD-ul, har domnului Ciorbea!

Și ăsta nici măcar nu e un pamflet…..

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Mihaela Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.