Provocarile celor care se muta si cele mai bune solutii

img-mutari-300x237Schimbarea locuintei sau schimbarea sediului unei firme implica o doza uriasa de stres si foarte multa munca. Cu siguranta, prima grija a celor care se muta este legata de transport mobilier. Piesele voluminoase se cara greu pe scarile blocurilor, risc sa fie zgariate si pot genera o multime de alte provocari, cum ar fi faptul ca nu incap pe usa.

Pentru cei care sunt in situatia de a se muta, cei de la moveout.ro au facut o mica analiza pentru a descoperi care sunt cele mai mari provocari intr-o astfel de situatie, dar si care sunt cele mai bune solutii.

Provocarile mutarilor

In ceea ce priveste provocarile, acestea pot fi clasificate in functie de complexitatea mutarii. Pentru mutari sedii firme, spre exemplu, provocarea majora este de a transporta toate documentele, computerele si elementele de logistica a firmei in deplina siguranta.

Pentru mutarile rezidentiale, provocarea este de a duce piesele importante de mobilier dintr-o parte in alta fara a fi zgariate si de a proteja acele elemente fragile de distrugere. De asemenea, printre provocari mai pot fi enumerate si:

  • Caratul pieselor voluminoase pe scari. Exista situatii in care acestea nu incap in lift si trebuie purtate pe brate de la etajul 10 sau pana la etajul 10.
  • Gasirea unei masini suficient de incapatoare pentru transport.
  • Asigurarea tuturor produselor pe perioada transportului.

Care sunt cele mai bune solutii?

Cea mai eficienta solutie este angajarea unei firme care se ocupa de mutari mobilier. In principiu, o astfel de firma are capacitatea de a duce la bun sfarsit misiunea, protejand toate obiectele mutate. Alegerea corecta a firmei poate fi o provocare in sine, in conditiile in care trebuie sa fie cautati acei furnizori de servicii care ofera asigurari pentru fiecare transport, dispun de accesorii de protectie pentru piesele fragile, cum ar fi foliile cu bule si fac un plan cat se poate de bine structurat care sa implice cele mai simple solutii.

Este adevarat ca o mutare poate sa fie facuta si fara angajarea unei firme specializate, insa riscurile sunt mult mai mari. Cei care se hotarasc sa duca o astfel de misiune la bun sfarsit in regim propriu vor avea cheltuieli si riscuri mult mai mari. Acestia vor fi nevoiti sa inchirieze separat o masina, vor trebui sa se ocupe singuri de transportul mobilierului dintr-o parte in alta ceea ce nu are un impact neaparat pozitiv asupra spatelui si vor fi nevoiti sa investeasca in accesorii: cutii, folii si alte elemente de siguranta.

Per total, cea mai buna solutie este angajarea unei firme care se ocupa de mutari. Atata vreme cat se alege cu atentie aceasta firma, avantajele sunt majore: stres mai putin, o eficientizare a costurilor, asigurarea elementelor pretioase ce urmeaza sa fie mutate si lipsa unei febre musculare nu tocmai placute, care de regula ar dura cateva zile.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.