CCR a decis! Corupții nu vor putea fi judecați decât de alți corupți!

În sfârșit o veste bună și o zi mare pentru injustiția din România și din lume în general! Curtea Supremă a declarat neconstituționale completele de 5 judecători, precum și pe cele de 3 judecători, dacă aceștia din urmă nu sunt la rândul lor dovediți în instanță ca și corupți!

În motivarea deciziei, Curtea explică faptul că e complet imoral și ilegal (în acest sens este invocat articolul 5 din codul de legi Omerta) să judeci un suspect pentru o faptă pe care tu nu ai comis-o la rândul tău!

Cu alte cuvinte, nu poți judeca un corupt dacă tu habar nu ai prin ce trece cel care comite o astfel de infracțiune sau habar nu ai cum să iei o șpagă în ziua de azi.

Deși o parte din judecători se vor încadra fără probleme în noile standarde impuse de CCR, mulți alții vor trebui să se grabească pentru a se specializa cel puțin într-un anumit domeniu al infracționalității, dacă mai vor să-și câștige cinstit o pâine!

E de la sine înțeles că cei care până acum au fost judecați altfel, vor fi imediat eliberați, grațiați și recompensați cu o pensie viagera.

Principiul va fi extrapolat și pentru restul infracțiunilor din Codul Penal, fapt ce va duce și la reintegrarea rapidă a foștilor pușcăriași, mulți dintre ei depunându-și deja CV-urile și cazierele la sediile PSD din țară, în vederea ocupării unor posturi în magistratură.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.