Rezultate finale la referendumul din Catalonia: 80% bătuți, 20% arestați, Catalonia rămâne la Spania!

Victorie previzibila dar mai ales zdrobitoare a unionistilor la referendumul privind independenta Cataloniei. Acestia au intrat primii in sectiile de votare si au devastat tot ce au gasit acolo, dupa care i-au batut mar pe cei care doreau sa voteze.

Inca de la primele ore ale deschiderii sectiilor de votare, s-a vazut clar faptul ca tabara unionista a punctat mai bine, iesind victorioasa in toate localitatile catalane, sute de unionisti ajungand la spital sau chiar dupa gratii.

Trendul a continuat pana in jurul orei 12 cand mai multe sectii de vot au fost blocate si inca si mai multi votanti erau caftiți din mers, ca intr-o cursa de tauri de la Pamplona.

Spre seara exit pollurile dadeau deja un avans considerabil unionistilor, cu 70% separatisti batuti. Nu era insa clar cati dintre acestia au avut nevoie de ambulanta, cati de duba si cati au plecat acasa pe picioarele lor.

Procentele acestea au fluctuat toata noaptea, pe masura ce tot mai multe fracturi, capete sparte si ochi vineti erau numarati pe teritoriul Cataloniei.

Acum cateva minute insa, au venit rezultatele oficiale!

Biroul Electoral Spaniol a anuntat procentele definitive. Cu 80% dintre alegatori batuti si 20% arestati, spaniolii au decis sa ramana o tara unita, infirmand astfel temerile si sperantele unora sau altora.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Simona Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.