Papa în mesajul urbi et orbi: Sunt oameni răi care ucid, fură, mint sau votează cu PSD-ul!

Dupa slujba de inviere, papa a tinut traditionala cuvantare urbi et orbi, in care a dorit sa faca un apel la pace, omenie si intelepciune.

Astfel, suveranul pontif a infierat cele mai mari nenorociri care bantuie lumea in zilele noastre si a indemnat intreaga lume sa ia atitudine impotriva acestor nedreptati:

„Sa ne fie rusine ca lasam generatiilor care vin in urma noastra o lume macinata de conflicte, nedreptati sociale si coruptie.

In lumea noastra, in zilele noastre, sunt oameni rai care ucid, fura, mint sau voteaza cu PSD-ul. Multi dintre ei nici macar nu isi dau seama cat rau lasa in urma lor, inclusiv pentru copiii si nepotii lor.

Pe acesti oameni nu trebuie sa ii uram ci dimpotriva, sa ii compatimim, sa incercam sa-i aducem pe calea cea dreapta sau cel putin sa nu le urmam calea gresita pe care au ales-o in viata.

Sa oprim la noi acest lant al coruptiei, crimei si hotiei. Sa nu il transmitem mai departe si generatiilor viitoare. Fie ca fantomele trecutului sa dispara odata cu vechile generatii imbatranite in rele.

Cine vrea sa schimbe lumea, ar face bine ca intai sa se schimbe pe el, doar astfel va putea sa schimbe si lumea!

Sunt unii care ar vrea sa spun ca nu este Iad… E dreptul lor sa creada ce vor, dar chiar aici in Europa exista Teleormanul, un tinut de cosmar unde totul este cu susul in jos si nu avem cum sa ne prefacem ca un astfel de loc nu exista!”

A incheiat suveranul pontif pledoaria sa pentru responsabilitate si moralitate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.