Donald Trump explică: nu sunt rasist, am destui prieteni negri sau din alte rase inferioare!

Donald Trump a tinut sa raspunda public acuzelor de rasism pe care i le aduc adversarii sai. Intr-o transmisie in direct acesta si-a declarat public simpatia fata de membrii comunitatii afro-americane dar si fata de imigranti, trumpmusulmani sau chiar femei.

Totul e o minciuna fabricata de adversarii mei politici! Personal nu am nimic impotriva negrilor atata timp cat muncesc cinstit pentru stapanii lor.

Eu insumi am destui prieteni negri sau din alte rase inferioare si ne intelegem de minune. Pe cativa dintre ei i-am si angajat ca majordomi sau argati pe plantatia mea de bumbac din Florida.

Pot spune chiar ca sunt un mare admirator al acestei minoritati iar daca voi ajunge presedinte voi demara un program national care sa-i ajute pe membrii comunitatilor afro-americane sa se reintegreze in patria lor din Africa.

In paralel, voi construi un zid si la granita cu Canada, de data asta nu impotriva imigrantilor ci impotriva americanilor care vor fi tentati sa isi paraseasca ilegal patria.

A mai declarat candidatul republican.

Acesta a mai precizat ca este ingrijorat si de soarta imigrantilor pentru care are in plan ridicarea a 10 lagare nou-noute, la standarde moderne si ia cursuri intensive de bune maniere care in viitorul apropiat il vor ajuta sa isi schimbe atitudinea inclusiv fata de femei.

Dupa aceste precizari Trump e convins ca a mai crescut cateva procente in sondaje si nimic nu il mai poate opri din drumul sau spre Casa Alba.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.