Trump: Nu vom abandona Europa, am vorbit cu Putin și ne permite să o vizităm în weekend!

Declaratie cu tâlc a presedintelui Statelor Unite, Donald Trump la summitul NATO din Belgia. Acesta a tinut sa redea increderea europenilor in propriile forte, pentru ca prea se culcasera pe o ureche cu ideea ca ii apara americanii.

„Vom ajuta foarte mult restul lumii si in special Europa. Ii vom sustine moral si ii vom inspira prin exemplul nostru. Trump-EuropaLa nevoie le vom trimite si sprijin aerian, avem sute de avioane de agrement care trag dupa ele bannere cu mesaje motivante de genul „Yes, you can do it!”.

Aliatii nostri nu au de ce sa se teama!

Nu dati crezare zvonurilor care circula in mass-media! Nu vom abandona Europa, am vorbit cu domnul presedinte Putin si ne va permite sa o vizitam in fiecare weekend iar o data pe an, Europa isi poate petrece vancatele la noi.

O sa tinem mereu legatura, o sa vorbim prin telefon sau prin Scype, nu aveti de ce sa fiti tristi. Acum sunteti mari si va puteti descurca si singuri!”

Le-a transmis presedintele american liderilor europeni prezenti la summit, dupa care s-a indreptat spre aeronava prezidentiala.

Mai multi analisti politici incearca sa descifreze discursul lui Trump, insa pana acum nu au reusit sa se puna de acord cu privire la semnificatia acestuia.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.