Rebelii români îi cer lui Trump să execute lovituri aeriene și asupra regimului PSD!

Rachetele americane ar putea lovi Palatul Parlamentului si Palatul Victoria, ca raspuns la atrocitatile comise de regimul PSD impotriva civililor din propria tara.

lovituri parlamentCa posibile tinte secundare mai sunt indicate si cateva obiective din Teleorman, dar si din Constanta sau Vrancea.

Cel putin asa suna o scrisoare deschisa catre Donald Trump semnata de mai multi lideri ai rebelilor romani, care cer cu disperare ajutorul americanilor.

Acestia au anexat cererii o harta exacta cu posibilele tinte dar si o lunga lista cu atrocitatile comise in ultimele 3 decenii de regimul PSD, fondat in 1990 de Ion Iliescu, ramas si azi aliatolahul ideologic al regimului criminal.

Astfel, regimul de la Bucuresti ar fi infometat si distrus sistematic sute de localitati din sudul si estul tarii, ar fi alungat milioane de romani care au fost nevoiti sa se refugieze in tarile din Europa Occidentala si ar fi ucis direct si indirect zeci de mii de oameni.

In aceeasi scrisoare mai sunt amintite si abuzurile impotriva manifestantilor, taxele de protectie, spagile, Gabriela Firea si alte ilegalitati si acte de barbarie.

Pentru toate aceste atrocitati si pentru multe altele, membrii regimului despotic, sustin liderii rebelilor, trebuie sa plateasca!

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.