Acoperis pentru casa ta

Una dintre povestile romanesti de succes in afaceri, ce merita trecuta in revista in categoria omonima a site-ului nostru, este Marco Reali. Infiintata la Iasi in 2006, firma are ca principal obiect de activitatea importul si distributia de tigla metalica din brandul Caretta.

Orice casa nou construita are nevoie de un acoperis nou si acest lucru este costisitor. Cele mai ieftine elemente si accesorii pentru un acoperis gasiti la Caretta. Cu preturi incepand de la 19.5 RON/MP pentru tigla metalica oricine isi poate cumpara un acoperis complet, declara cu mandrie unul din colaboratorii firmei.

Ca orice poveste de succes, si in spatele afacerii Caretta se afla inovatia si nonconformismul, elemente menite sa ii asigure un loc pe piata si in memoria clientilor.

Unul din punctele forte ale firmei, ce o distanteaza de concurenta, consta in faptul ca ofera transport gratuit de tigla in toata tara, 30 de ani garantie, iar cei care achizitioneaza un acoperis complet vor primi la alegere un cadou dintre o bicicleta, o scara metalica sau un gratar.

Acoperisul Caretta se diferentiaza de cele de pe piata concurenta prin pretul mic, sistemul rectangular prin care volumul util este cu 30% mai mare decat cele cu profil semirotund si nu in ultimul rand aspectul sau estetic.

In cei 5 ani de activitate, brandul Caretta este prezent acum in toate regiunile tarii.

Puteti conta cu incredere pe Caretta, ne asigura unul din reprezentantii site-ului de prezentare al firmei.

Noi le uram succes si speram sa mai avem prilejul sa prezentam si alte afaceri romanesti reusite.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Cornel Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.